Evenimente / IMPACT (2016-06-13)


Coordonat și sprijinit de Fundația Noi Orizonturi, s-a înființat în școala noastră Clubul IMPACT.


Activitățile extracurriculare ale IMPACT utilizează două abordări importante de educație nonformală: educația prin serviciul în folosul comunității și educația prin provocare, combinând creativ distracția,învățarea și serviciul. Educația pentru serviciul în folosul comunității îi învață pe tineri să implementeze proiecte  și să-și dezvolte abilități importante.

20 de elevi din clasele IV-VII alcătuiesc echipa, care are ca scopuri principale învățarea modului de a-ți realiza planurile, de a valorifica ideile care pot aduce schimbări benefice în comunitate și de a învăța prin aventură, pentru a asigura distracția și învățarea simultan.

Conducătorii clubului IMPACT sunt profesorii care au participat la  perfecționarea organizată de liderii naționali ai Fundației Noi Orizonturi; acești profesori inimoși și dedicați: Fabian Laura, Molnar Csilla, Abraham Timea, Tanczos Monica.

După câteva întâlniri, clubul are un mare Impact în școală, elevii sunt foarte interesați și mândri de faptul că sunt parte a unui proiect inițiat în România, care s-a extins și în SUA, Honduras,  Republica Moldova.
Galerie foto

Înapoi

EvenimenteToate evenimentele
Număr vizitatori: 58662