Evenimente / Școli pentru comunitate (2017-02-20)


În  noiembrie a avut loc întâlnirea reprezentanților comunității orașului Băile Tușnad. "Să vorbim despre școală" a fost titlul invitației.

La invitație au au răspuns viceprimarul localității, toți membrii Comitetului de părinți, colegi, pedagogi ai Casei Fundației Franciscane, Consiliul de Administrație, partenerii de la Accent, de la programul Viața al Fundației Noi Orizonturi și de la Centrul de Tineret Sfânta Ana, acești inimoși oameni care coordonează și activitatea EVS - Voluntarii din Germania, Ungaria, Slovacia și Lituania vor fi alături de noi și în acest an.

"Să vorbim despre școală," a fost o activitate departe de noțiunea de ședință. Prezentarea și intervențiile Alinei Mustață, facilitatorul nostru FNO, organizarea tip atelier de lucru au oferit șansă și curaj tuturor să se exprime, să comunice. Vorba reprezentantului primarului: "Școala este copilul nostru."

La începutul lunii februarie întâlnirea membrilor Consiliului profesoral și ai Consiliului de administrație a avut ca scop comun înțelegerea standardelor unei școli comunitare și convingerea că suntem definitiv pe acest drum.

Galerie foto

Înapoi

EvenimenteToate evenimentele
Număr vizitatori: 58663