Események / IMPACT (2016-06-13)


A diákok életre való nevelése, látókörük bővítése, a közösségbe való beilleszkedésük segítése, együttműködési készségeik fejlesztése a célja annak a projektnek, melyet a Fundatia Noi Orizonturi Alapítvánnyal kezdeményezett az iskolánk.

A célközönség az V-VII. osztályos diákság, akiket a pedagógusok képzésük során irányítanak. Iskolánk irányító pedagógusai Tánczos Monika, Molnár Csilla, Ábrahám Tímea és Fábián Laura.

A kis csapat legfontosabb célja talpraesetté nevelni a gyereket,megtanítani arra, hogy miként valósíthatják meg terveiket, ötleteiket, hogyan válljanak a közösség hasznára, hogyan találjanak majd magukra a nagybetűs életben.

Az elöző hónapok során a pedagógusok játékos feladatokkal, csapatmunkával, interaktív beszélgetésekkel ismerkedhettek, hogy az úgynevezett IMPACT klub létrejöhessen.

Itt a fiatalok mozgósításával olyan terveket, projekteket készíthetnek, melyek elnyerése révén segíthetnek az elesetteken: idősökön, hajléktalanokon, szegény sorsúakon, árvákon, fogyatékossággal élőkön stb.

Mint megtudtuk, ennek a projektnek Románia az ötletgazdája, és ezt már több ország, többek között az Amerikai Egyesült Államok, Honduras és a Moldovai Köztársaság is átvette.

Bizunk abban, hogy kis településünkön is nagy népszerűségnek örvend.


Fotógaléria

Vissza

EseményekÖsszes esemény
Látogatók száma: 104386